Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

witam

Rafal0610

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

• siemka mam problem wiem ze nietupisze ale tu jest duzo ludzi ktorzy mi pomoga mam wr od kumpla sam folder data .system idt ale niebylo tam ikonek wr do uruchomienia itd chodzi mi o wszystko co jest poza glownym folderaami np.sound ,texture ,screenshoot ,map ,data,music ,animation,system,staticmeh. oki pozatym folderami prosil bym graczy o zapakowanie wszystkich plikow np.wrlauncher itd zeby zapoakowal to i wrzucil na jakis hosting.blagam niezamykajcie tego tematu wiem ze duzo bledow jest tu i itd ale licze na pomoc czekam na odp

Opublikowano

Nie za bardzo Cię zrozumiałem ale jak Ci brakuje jakiś folderów to gdy włączasz WR to masz takie okienko pod (game start) CHECK FILES. Kliknij to to Ci się samo wszystko uzupełni :)

Opublikowano

Nie za bardzo Cię zrozumiałem ale jak Ci brakuje jakiś folderów to gdy włączasz WR to masz takie okienko pod (game start) CHECK FILES. Kliknij to to Ci się samo wszystko uzupełni :)

Napisał chyba, ze nie ma plikow startowych.

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

Ściągnij po prostu wr ze stronki. Jeżeli się boisz ściągać przez ACTA to spokojnie bo to jest legalne ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...